top of page
header

Decoratieve schildertechnieken, de specialiteit van
Colorworld Glabbeek

Kleur en structuur 

Boss Paints, het merk van verf waar Colorworld uit Glabbeek hoofzakelijk mee werkt, biedt een oneindigheid aan mogelijkheden voor de schilderwerken in uw woning. Dankzij speciaal ontwikkelde verf kan naast kleur ook structuur worden aangebracht op uw muren.

 

U bedenkt het, en Colorworld werkt het voor u uit. De specialist in decoratieve schilderwerken maakt van uw woning een uniek thuis. De decoratieve schildertechnieken stralen warmte, authenticiteit en klasse uit. Er kan voor elk budget een ontwerp worden gemaakt, passend bij uw woning en de stijl van uw interieur.

Mogelijkheden met gestructureerde verf

Gestructureerde verf moet steeds door een specialist worden aangebracht. Om deze decoratieve schildertechnieken te kunnen toepassen, heeft Colorworld een leertraject gevolgd, om zo nog meer mogelijkheden aan onze klanten aan te bieden en hun woning zo uitzonderlijk mogelijk te decoreren.

 • Steenimitatie: Krasvaste verf waarmee een steenstructuur kan worden nagebootst. Ziet er erg mooi uit voor toepassingen in de badkamer of keuken.

 • Kalkstuc verf: Geeft uw muren een gestucte indruk. Voor een industriële look die toch zacht is.

 • Lichtreflectie: Verf met kleine glaspartikels die het licht reflecteren voor een glanzend effect. Uw muren krijgen een veranderende gloed, doorheen de dag.

 • Metallic look: Prachtige moderne verf voor een accentmuur die in het oog mag springen. Verf glanst mooi bij sfeerlicht.

 • Matte kwaststrepen: Geeft de indruk van een vintage linnen behangdoek. Met behulp van verf wordt een fijne streepstructuur in reliëf op de muur geschilderd.

Aqua Sensa

Aqua Sensa is een naadloze en waterbestendige steenimitatie op basis van cement, die als wandbekleding en vloerbekleding kan gebruikt worden.
 

 • geschikt voor badkamer, keuken en diverse ondergronden zoals werkbladen, kasten enz...

 • keuze uit 30 sfeerkleuren, alsook afzonderlijke kleuren

 • vet- en vlekvrij

 • slijt en krasvast

 • een duurzame en ijzersterke decoratietechniek

 • vraagt weinig onderhoud

aqua sensa

Stucco Puro

Stucco Puro is een techniek geschikt voor wanden in droge ruimtes en kadert helemaal in de traditionele lijn van Italiaanse stuctechnieken waarmee het effect van een gladde marmeren wand gecreëerd wordt. De techniek verzekerd een tijdloze klasse. Het op decoratieve wijze afwerken van wanden in droge ruimtes, zoals woonkamer, slaapkamers, hotelkamers, winkels etc. De techniek kan in de gewenste kleur geplaatst worden.

Metallic Chic

Met deze stuctechniek breng je de metaalschakeringen helemaal tot leven. Door de specifieke aanbrengmethodiek met het stucmes hechten de metaaldeeltjes zich in verschillende richtingen vast met een waaier aan tinten tot gevolg. Het kleurenpalet omvat warme goudtinten voor een gevoel van extravagante luxe, koele metaaltinten voor een interieur in puur minimalisme, zilveren pastels en iets fellere tinten voor een charmante discofeel.
Metallic Chic Stuc is een heel exclusieve wandafwerking die een plaats verdient in hotels, restaurants of residentiële woningen. De techniek kan in de gewenste kleur geplaatst worden.

schildertechnieken

Opleiding speciale
decoratieve schildertechnieken

Colorworld volgde specifieke opleidingen om bovenstaande en nog zoveel meer decoratieve schildertechnieken onder de knie te krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Elke verfsoort werd in tientallen kleurschakeringen uitgebracht. Daarnaast heeft de gebruikte schildertechniek ook een groot effect op het eindresultaat. Elke vakman legt zijn eigen accent in de creatie, waardoor er met de speciale verf van Boss Decoratieve Schildertechnieken steeds een uniek ontwerp voor uw woning wordt gemaakt.

bg-box2.jpg
COLORWOLRD-trans-logo.png

Contacteer ons vandaag nog!

Hebt u een gedurfd idee voor uw decoratie? Wilt u ontdekken wat voor mogelijkheden de decoratieve technieken voor uw woning kunnen bieden? Maak dan snel een afspraak met Colorworld in regio Hasselt, Sint-truiden, Leuven, Glabbeek, Tienen.

bottom of page