top of page
Varnishing the Deck

Colorworld maakt van uw huis een echt thuis

Plaatser vloerbekleding

Colorworld komt ook bij u thuis voor het leggen van nieuwe vloerbekleding. Wij zijn hoofdzakelijk actief in particuliere woningen en appartementen. Uiteraard kunt u ook beroep op ons doen voor uw kantoor of bescheiden bedrijfsvloer. Ingetogen appartement of grote villa, rijwoning of gerenoveerde hoeve, elke woning verdient een prachtige vloer, passend binnen uw budget en op maat van uw unieke interieur.

U kunt beroep doen op Colorworld voor het plaatsen van:

Click-vinyl

Vinyl planken

Traplopers

Tapijttegels

Wij gaan prat op een uitmuntende afwerking en het gebruik van kwalitatieve materialen zoals lijm van hoog niveau en gerenommeerde merken van vloerbekleding. Wij luisteren naar de suggesties van onze klanten en houden rekening met uw bestedingsruimte bij het opmaken van onze voorstellen. Wij stellen u graag onze vertrouwde merken voor, maar u bent als klant steeds vrij om zelf voorstellen te doen. Wij houden hiermee rekening in onze offerte.

vloerbekleding
vloerbekleding
vloerbekleding
vloerbekleding
vloerbekleding
vloerbekleding
vloerbekleding
vloerbekleding
vloerbekleding
vloerbekleding
vloerbekleding
vloerbekleding
vloerbekleding
vloerbekleding
vloerbekleding
verwijderen oude vloeren

Verwijderen oude vloeren

Bij renovaties of opfrissingen van woningen zorgen wij ook voor een correcte verwijdering van oude vloeren. Zoals het afschuren van lijmresten en het effen maken van de ondergrond. Wij staan ook in voor egalisatie van de ondergrond, de beste keuze wanneer u een nieuwe vloer legt. Pas wanneer de oude vloeren keurig werden verwijderd, kan de ondergrond voorbereid worden om er de nieuwe vloer op te bevestigen.


Wij staan ook in voor het afvoeren van de oude tapijten, vinyl of tegels zodat u zich over de afvalverwerking geen zorgen hoeft te maken. Colorworld uit Glabbeek biedt graag een totale service, zodat u nieuwe vloerbekleding kunt laten plaatsen zonder zorgen.

transparante communicatie

Transparante communicatie

Voor Colorworld is een duidelijke communicatie de start van een duurzame klantenrelatie. Wij luisteren alvorens we adviseren en maken een duidelijke offerte op, binnen uw wensen en de financiële afspraken. Bij Colorworld kunt u ook rekenen op een vast aanspreekpunt en vertrouwd gezicht, van eerste afspraak tot afwerking van de decoratiewerken. Onze goede reputatie verder uitbouwen is belangrijk voor Colorworld en klantentevredenheid is onze eerste prioriteit.

bg-box2.jpg
COLORWOLRD-trans-logo.png

Contacteer ons vandaag nog!

Aarzel niet en vraag uw vrijblijvende offerte bij Colorworld. Voor alle vloerbekleding in regio Hasselt, Sint-truiden, Tienen, Leuven of Glabbeek is er maar één vertrouwde vakman!

bottom of page