top of page
header

Een vertrouwd vakman voor alle Gyprocwerken

Wat is Gyproc?

Gyproc is een merknaam van gipskartonplaten die vaak gebruikt worden voor aanpassingen in woningen. De kern van deze platen is vervaardigd uit gips en de buitenkant is afgewerkt met een strakke laag karton. De platen kunnen voor allerlei toepassingen gebruikt worden. Vermits er Gyprocplaten gemaakt worden tot zelfs 120 cm in de breedte kunnen deze voor grote ruimtes en plafonds ook perfect gebruikt worden.

 

De platen zijn licht en toch stevig en worden hoofdzakelijk gebruikt om valse wanden, scheidingswanden of voorzetwanden te bouwen. De gipsplaten worden daarna geschilderd of behangen en kunnen zelfs met lichte tegels worden afgewerkt. Als voorzetwand fungeren ze ook nog als extra beschermende laag tegen temperatuurschommelingen in uw woning.

Gyproc

Expert in Gyproc

Zoek niet langer naar een expert voor het plaatsen van uw Gyproc en aarzel niet om ons te contacteren. Voor Colorworld uit Glabbeek kennen deze gipskartonplaten geen geheimen meer.

 

  • Met klassieke platen met ABA voegsysteem voor strakke toepassingen zijn naden na afwerken niet meer zichtbaar. Deze toepassing vraagt iets meer werk maar biedt een nauwkeurige afwerking.

  • Snelle Gygant-platen met ronde kanten zijn ideaal voor grote ruimtes die snel moeten worden afgewerkt of het afdichten van plafonds. De voegen moeten niet meer worden afgewerkt, want Gygant gebruikt u voor geaccentueerde voegen.

  • Speciale gipsplaten zoals geluidswerende Gyproc of waterdichte gipskartonplaten.

  • Vertebra Gyproc voor gebogen constructies zoals een gebogen dak.

273246532_1135975347219139_5759428819230129183_n
d22q3q6v
mjqf7p1f
5256e305
White Room

Colorworld plaatst uw Gyprocwanden

Indien u graag een extra kamer wilt laten maken op uw zolder, de living wilt afscheiden van de keuken met een laag muurtje of oude muren strakker wilt maken met behulp van een voorzetwand, doe dan beroep op Colorworld. Dankzij onze jarenlange expertise in het plaatsen van Gyproc toveren wij grote ruimtes om tot twee prachtige slaapkamers of geven we die verouderde constructie een moderne feel. We geven deze nieuwe wanden graag een likje verf of een mooi behang om het helemaal af te werken.

bg-box2.jpg
COLORWOLRD-trans-logo.png

Contacteer ons vandaag nog!

Wilt u graag de toepassingen van Gyproc kennen voor uw woning? Neem dan vandaag nog contact op met Colorworld voor regio Hasselt, Sint-truiden, Leuven, Glabbeek en Tienen. Wij komen graag bij u langs voor een verkennend gesprek en maken een transparante offerte voor u op.

bottom of page