top of page
header

Colorworld, een frisse wind door uw interieur

Nauwkeurige voorbereiding

U hebt besloten dat uw woning toe is aan een nieuw en fris interieur. Om lang van de schilderwerken in uw woning te kunnen genieten, zorgt Colorworld steeds voor een nauwkeurige voorbereiding. De muren van uw kamers krijgen een specifieke voorbehandeling en alle meubels en vloeren worden goed beschermd tegen vlekken en spatten.

27657688_131984720951545_7477296945058788704_n.jpg

Schilder interieur

Gaat u in zee met Colorworld, dan kiest u voor een totaalpakket. Onze expertise ligt hoofdzakelijk op het vlak van schilderwerken en behangen van de muren van uw kamers. Vanuit onze ervaring geven wij passend kleuradvies en suggesties voor uw interieur en nemen de uitvoering van de schilderwerken op onze rekening. Colorworld schildert indien gewenst op de klassieke manier of kiest voor decoratieve technieken, indien dit past bij uw woning.


Voor onze verf kiezen wij voor de kwaliteitsproducten van Boss. Dit merk biedt een uitgebreide keuze aan kleuren met een goede dekking en een lange levensduur. Wij hebben van Boss alle voorbereidingsproducten en primers op voorraad liggen, zodat wij snel aan de werken bij u thuis kunnen beginnen.

Schilderwerken buitenshuis

Om de kwaliteit van uw buitenschrijnwerk te garanderen is het belangrijk dit goed te onderhouden. Regelmatig een nieuwe laag beits, olie of lak verlengt de levensduur van uw ramen en deuren. Hiervoor doet u liefst beroep op een vakman zoals Colorworld.


Colorworld garandeert niet alleen het gebruik van de juiste materialen voor schilderwerken buiten, maar werkt daarnaast met een hoge precisie en afwerkingsgraad, zodat u lang van uw buitenschilderwerken kunt genieten. Colorworld is uw vakman, zowel voor buitenschrijnwerk als gevels en buitenmuren.

273246532_1135975347219139_5759428819230129183_n.jpg
Schilderwerken
Schilderwerken
Schilderwerken
Schilderwerken
Schilderwerken
Schilderwerken
behangwerken

Behangwerken

Naast schilderwerken komt Colorworld ook graag bij u langs voor het behangen van uw woning. Een aantal opties hier zijn:

Vliesbehang

Papierbehang

Accentmuur

Fotobehang

Alle werken worden steeds met dezelfde nauwkeurigheid en precisie uitgevoerd. Wij maken een transparante offerte op voorhand, zodat u weet waar u financieel aan toe bent. Colorworld houdt in zijn advies rekening met uw budget. U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan.

ALGEMENE SCHILDERWERKEN

TRAPPEN

BUITENWERK

ALGEMENE SCHILDERWERKEN
TRAPPEN
BUTENWERK
achtergrond
COLORWOLRD-trans-logo.png

Contacteer ons vandaag nog!

Specialist in schilderwerken, vloerbekleding en decoratieve werken in Hasselt, Sint-truiden, Leuven, Tienen of Glabbeek gezocht? Neem dan vandaag nog contact met Colorworld, uw zelfstandig vakman uit de streek.

bottom of page